Afspraak en kosten

U kunt telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 0521 588089.
Voor het maken van een afspraak is geen verwijzing van een huisarts noodzakelijk. Indien u het wenst kunt u uw huisarts op de hoogte stellen van de behandeling. Ik streef naar een goede samenwerking met artsen, specialisten en/of andere disciplines binnen de gezondheidszorg.

De kosten bedragen 90 euro per consult en worden door nagenoeg alle ziektekostenverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed als u aanvullend verzekerd bent. Deze vergoedingen gaan niet ten koste van uw eigen risico! Raadpleeg uw polisvoorwaarden om te weten of dat ook geldt voor u. Voor een overzicht voor de vergoedingen  per verzekering kijkt u hier.
Voorwaarde voor de meeste ziektekostenverzekeraars is dat de osteopaat is geregistreerd bij het NRO. Osteopathie van Tintelen is geregistreerd bij het NRO, dat kunt u herkennen aan de letters / titel D.O.- MRO achter de naam.

Na behandeling kunt u de kosten ter plaatste betalen en de rekening zelf doorsturen naar uw verzekering. U krijgt dan het bedrag waar u recht op heeft terug betaald door uw verzekering. Deze vergoedingen gaan niet ten koste van uw eigen risico!
De praktijk beschikt over een Pin betaalautomaat.
Heeft u een afspraak gemaakt en bent u onverhoopt verhinderd laat dit dan zo spoedig mogelijk weten door te bellen en zo nodig in te spreken op het antwoordapparaat. Wij vragen uw begrip voor het feit dat afspraken die niet nagekomen worden of niet 24 uur van tevoren worden geannuleerd in rekening worden gebracht.

Praktijk voor Osteopathie

Baarsweg 16
8336 KJ Baars (Steenwijk)
Telefoon : 0521 – 58 80 89
E-mail : info@osteopathiebaars.nl